- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κουρσάρος- Πολυκράτης 3-2

Σε ένα συγκλονιστικό  και δυνατό παιγνίδι  μιας και οι γηπεδούχοι καίγονταν για βαθμούς  για να παραμένουν στην α΄ κατηγορία , η  νίκη για τον Κουρσάρο ήταν  μονόδρομος . Κόντρα στον αδιάφορο  βαθμολογικά  Πολυκράτη  αλλά ήθελε  να πάρει το παιχνίδι για να επιστρέψει  στις νίκες  μετά από τα τελευταία ατυχή  αποτελέσματα .
Οι φιλοξενούμενοι  με πολλές  ελλείψεις  μόλις με 13 ποδοσφαιριστές  πήγαν στους  Φούρνους  από αυτούς  5 από τη παιδική  ομάδα και πάλι χωρίς συνοδεία από διοικητικό στέλεχος  και με πολλά παράπονα από τη διαιτησία .
Ο  Πολυκράτης άνοιξε το σκορ στο 18΄με γκολ που πέτυχε ο Καρύδης , το 1-1 έκανε ο Μαυρουδής  στο 35΄,  ο Μύτικας  στο 49΄ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους  με 2-1 , το 2-2  πέτυχε ο Λιόγκας   στις καθυστερήσεις  στο 92΄και το τελικό 3-2 πέτυχε με πέναλτι  ο Μαρκάκης στο 96΄ .
Να σημειωθεί ότι ο Πολυκράτης διαμαρτύρεται για δυο ακυρωθέντα  γκολ  του Λιόγκα στο 25΄και του Βούρου στο 60΄, επίσης για ανύπαρκτο πέναλτι  που καταλογίστηκε εις βάρος του στο 96΄.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :