- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πυθαγόρας- Πολυκράτης 2-2

 (Του Κυριάκου Αγγελέτου)
Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής Πυθαγόρας και Πολυκράτης ήρθαν ισόπαλοι  και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις,. Στο 14’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Λιόγκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. .Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 24’ με γκολ που πέτυχε ο Βαγιανός αξιοποιώντας την σέντρα από εκτέλεση φάουλ του Ευαγγέλου .Στο 36’ ο Κατσίκας με κεφαλιά  πετυχαίνει το 2-1 αξιοποιώντας την  εκτέλεση φάουλ του Ευαγγέλου που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Πολυκράτης ισοφάρισε στο 73’ με σουτ του Τζιώτη  μετά από σέντρα του Σίδερη.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πολυκράτη κατέβηκε να αγωνιστεί με 13 παίκτες και με τον Χλέκο τραυματία. Επίσης εντύπωση προκάλεσε πώς η ομάδα του Πολυκράτη δεν συνοδεύονταν από κανένα   διοικητικό παράγοντα.
Πυθαγόρας ( Αναγνώστου): Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου(79’ Τριανταφύλλου) Βελωνάκης(30’Βελάνης ΣΤ.), Σανίτσας, Βαγιανός, Ευαγγέλου, Ευγενικός, Χατζημανώλης, Κατσίκας, Κοκκινάκης.
Πολυκράτης (Αρχοντούλης): Λύκος, Φουντουλάκος (89’ Αρχοντούλης), Γιαννούλης, Τσούκας, Τζιώτης, Κακκάνης, Λιόγκας, Σιδέρης (55’ Φουστέρης) Σιδέρης, Βούρος, Καρύδης(68’ Μαλάνος)





 













 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :