- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Καρλόβασι-Κουρσάρος : 4-0

(Του Κυριάκου Αγγελέτου)
Σε ένα μέτριο  παιχνίδι το Καρλόβασι κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Κουρσάρου με 4-0 . Στο 9' σέντρα Κατσιάνη  Γ. σουτ του Κατσιάνη Α. και άουτ, στο 12' κόρνερ Κατσιάνη Γ. κεφαλιά Δριτσάκη και 1-0, Στο 14' σουτ Σκλάβου μόλις άουτ, στο 29' σουτ Σκλάβου απόκρουση Καλατζή και στο 40' κόρνερ Σκλάβου κεφαλιά Μαούνη και πάνω από την εστία Καλατζή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι και στο 55' σουτ Λυκοστράτη η μπάλα πάει στο κάθετο δοκάρι και 2-0, Στο 64' ο άρχων του αγώνα αποβάλει τον Κάρλα του Κουρσάρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 71' κόρνερ Σπάρταλη κεφαλιά Δριτσάκη και 3-0, στο 79' δέχεται ο Τσιτσέκλης δεύτερη κίτρινη και στο 85' μακρινό σουτ του Τζιομπάι και 4-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Καρλόβασι (Λατσάρας) Καλατζής. Ζορμπάς, Αθανασίου, Τσιτσεκλής, Καραμαρούδης, Δριτσάκης(76' Ντουράι) ,Τζιομπάι, Σπάρταλης, Μαρτζάβας(45' Λυκοτσράτης), Κατσιάνης Γ.(64' Στασινής). Κατσιάνης Α.
Κουρσάρος Μαρκάκης, Γλάρος, Ζαχαρίας(65' Γλάρος) Μαυρούδης, Μαούνης, Κάρλας(74΄ Βαρθάλης) Παδιάς, Σκάβος(65'Φλυτζάνης)  Μύτικας.
 





 




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :