- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Λυκούργος-Κέρκης 1-3

(Του Σταύρου Μακρή)
Έσπασε το ροδί και στα εκτός
Την πρώτη του έκτος εκτός έδρας νίκη πέτυχε για το φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα του Κέρκη επικρατώντας με 3-1 τις ομάδας του Λυκούργου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς μόλις στο 3 λεπτό ο τερματοφύλακας του Κέρκη χτύπησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό παράλληλα έφερε και την επανεμφανίσει κάτω από τα δοκάρια του Κέρκη σε επίσημο παιχνίδι του Μ . Κιάσσου..
Στα αγωνιστικά τώρα η ομάδα του Λυκούργου κατάφερε κόντρα στην ροή του αγώνα να προηγηθεί στο 33 με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφάλια από το σημείο του πέναλτι και να πάει με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κερκης κυριάρχησε και έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη βλέποντας την μπάλα να μην καταλήγει στα δίκτυα.
Την λύση την έδωσε στο 64 ο Μ. Καλβίνος που με ωραίο πλάσε έκανε το 1-1 και επέστρεψε στα γκολ και στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Το 1-2 έγινε στο 79 από τον Γ. Χιώτη που κρέμασε με εξαιρετικό τρόπο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 83 παραλίγο να ισοφαρίσει ο Λυκούργος αλλά ο τερματοφύλακας του Κέρκη δήλωσε παρών με μια εξαιρετική επέμβαση ,σε μια ψηλοκρεμαστή κεφάλια , και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 90 ο Κέρκης έκανε το 1-3 με πλάσε σε κενή εστία του Δ. Καπρέλη μετά από πάσα «πάρε βάλε » του Καλβίνου. Με την λήξη του αγώνα ο διατρητής έδειξε κόκκινη κάρτα σε παίχτη του Λυκούργου. Από την ομάδα του Λυκούργου μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Β. Πετράκης ενώ για τον Κέρκη ο Γ. Παπαγεωργίου και ο Μ. Καλβίνος.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :