- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣ Κεραυνός Πλατάνου- ΑΣ Κέρκης 2-0

(του Σταύρου Μακρή)
Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες για  γκολ έγινε στο γήπεδο Κοντακαιίκων μεταξύ της ομάδας του Πλατάνου και του Κέρκη. Νικήτρια η ομάδα του Πλάτανου με 2-0 καθώς  ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να πετύχει 2 γκολ , ένα σε  κάθε ημίχρονο. Σε αντίθεση με την ομάδα του Κέρκη που στις τέσσερις ευκαιρίες που κατάφερε να δημιουργήσει δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα.
Το σκορ για την ομάδα του Κεραυνού  Πλάτανου  άνοιξε στο 26΄ο Ψάρρος Ιωάννης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ , καθώς ο τερματοφύλακας του Κέρκη δεν μπόρεσε να αντιδράσει . Η ομάδα του Κέρκη δεν απείλησε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο καθώς τα ελάχιστα σουτ που επιχείρησε πέρασαν άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κέρκης στηρίχτηκε πάλι στην  πολύ καλή αμυντική του λειτουργία  και προσπάθησε  να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο 87΄ ο Κέρκης είχε την μεγαλύτερη του ευκαιρία για να κάνει το 1-1  αλλά ο Χιώτης αστόχησε από πλεονεκτική θέση για γκολ. Στην επόμενη φάση ο Πλάτανος καθάρισε το παιχνίδι με τον Γιώργο Κοζάρη , που είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα  , και με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες είχα σημαντικές απουσίες με αυτές όμως να μην γίνονται τόσο εμφανείς καθώς οι παίχτες που ήρθαν από τον πάγκο και τους αντικατέστησαν  ήταν άξιοι αντικαταστάτες αυτών δίνοντας περισσότερες λύσεις πλέον στους προπονητές τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος.       

Δεν υπάρχουν σχόλια :