- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αρίσταρχος – Κέρκης 3-1


Του Σταύρου Μακρή)

Ο  Αρίσταρχος κυριάρχησε σε όλη  την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να επιβληθεί με  3-1 στον αγώνα με την ομάδα του Κέρκη. Ο Κέρκης που πραγματοποίησε το χειρότερό του παιχνίδι για φέτος έχασε με «κατεβασμένα τα χεριά» κάνοντας την 3 διαδοχική του ή. Η ομάδα του Αρίσταρχου χωρίς να παίξει και ιδιαίτερα καλά πέτυχε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο , 13΄& 36΄λεπτο, εκμεταλλευόμενος τον δυνατό αέρα που είχε με το μέρος του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 53΄ κατάφερε να τριπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Κέρκης το μονό που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 84΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μ. Καλβίνου. Ο μόνος αντίπαλος που είχε η ομάδα του Αρίσταρχου στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κέρκη Α. Χάνης που έσωσε πολλές φόρες την εστία του με αποτέλεσμα το σκορ να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :