- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τελικός κυπέλλου Σάμου 2015 Καρλόβασι-Πυθαγόρας 4-3 στα πέναλτι κανονικός αγώνας και παράταση 1-1

Κυπελλούχος 2014-2015 η ομάδα του Καρλοβάσου
Ο τελικός  είχε πάρα πολύ καλή οργάνωση  από την διοργανώτρια αρχή  (ΕΠΣ). Το παιγνίδι ήταν μέτριο  ποιοτικά. Στο πρώτο ημίχρονο λίγες οι καλές φάσεις στις δυο εστίες , στην επανάληψη ο Πυθαγόρας  μπήκε πιο δυνατά και στο 65΄εχει δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάρσα , Το  0-1 έκανε ο Μακρής στο 71΄με σουτ αξιοποιώντας τη σέντρα του Κοκκινάκη , το Καρλόβασι ισοφάρισε  με τον Τσιομπάι στο 86΄ μετά από σύγχυση στην  άμυνα  του Πυθαγόρα, αυτό ήταν και το σκορ του 90΄. Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε το σκορ και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.  Στα πέναλτι  ευστόχησαν για το Καρλόβασι Κατσιάνης Γιαν. Σέφα, Κουφογιάννης και Πλατίγκος , το πέναλτι του Τσιομπάϊ απέκρουσε ο Σκουδριάνος.
Για τον Πυθαγόρα ευστόχησαν  Σαπουνάς, Μαστρογιάννης και Ιωαννίδης, ενώ τα πέναλτι των Κάρσα και Ευαγγέλου  απέκρουσε ο Καλατζής .
Στο ημίχρονο του αγώνα έπαιξαν οι ακαδημίες των δυο ομάδων.
ΑΕ Καρλόβασι: Καλατζής , Ταμβακολόγος , Στασινής , Δριτσάκης, Χατζ/νώλης, Σέφα, Τζιομπάϊ, Αθανασίου,  Πλατίγκος, Κατσιάνης Ι., Κατσιάνης Α.
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας:  Σκουδριάνος, Πατακιούτης,   Μαστρογιάννης , Σαπουνάς, Ιωαννίδης, Κουκουβλής, Σαράντου, Ευαγγέλου , Μακρής,  Κάρσας,  Κοκκινάκης.

 Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων (Λατσάρας Στέφανος, Αναγνώστου Ηλίας, Μανιτσιούδης Μανώλης και Σαπουνάς Παναγιώτης)   έδωσαν συνέντευξη τύπου.
Ενώ έδωσαν συγχαρητήρια στην ΕΠΣ  για την άψογη και πρωτοφανή διοργάνωση του τελικού .

 Το λόγο πήρε ο  προπονητής του Καρλοβάσου Στέφανος Λατσάρας 
Εμείς είπε   δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα το μόνο να σώσουμε τη  χρονιά
και τα καταφέραμε και μάλλον θα είναι η τελευταία μου χρονιά στη Σάμο.

 Ο αρχηγός του  Καρλοβάσου Μανώλης Μανιτσούδης:
Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί είναι και οι δυο ομάδες από την περιοχή μας
και βασικό ότι έγινε ένα ήσυχο παιγνίδι, να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου για την κατάκτηση του κυπέλλου .

 Ο προπονητής Πυθαγόρα Ηλίας Αναγνώστου είπε:
Nα δώσω συγχαρητήρια στο Καρλόβασι για την κατάκτηση του κυπέλλου.  Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ της ισοφάρισης .
Εμείς έχουμε ακόμα συνέχεα μπροστά μας το πρωτάθλημα  θα στεναχωρηθούμε σήμερα αλλά αύριο ξημερώνει άλλη μέρα πρέπει να δούμε το επόμενο παιγνίδι και θα διεκδικήσουμε κάτι από εκεί.

 Ο αρχηγός του Πυθαγόρα Παναγιώτης Σαπουνάς:
Να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στο  Καρλόβασι για την κατάκτηση του Κυπέλου,   εμείς συνεχίζουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα . Για το παιγνίδι φτάσαμε στα πέναλτι εκεί κερδίζει ο πιο τυχερός .

 Ερώτηση του Αλέξη  Κομνηνού: Σήμερα  πέρα από το αγωνιστικό τομέα μαζεύτηκαν και 1750 ευρώ από τα εισιτήρια,  και δόθηκαν στο σύλλογο Μέλισσα
Όλοι απάντησαν ότι  Θα πρέπει να γίνονται συχνά τέτοιες ενέργειες .
 Επίσης έστειλαν μήνυμα στους άρχοντες του τόπου να επισπεύσουν τις προσπάθειες να φτιάξουν τα γήπεδα και να πάρουν άδεια με φιλάθλους  γιατί το έχει ανάγκη οι νεολαία του  τόπου μας , και συμπλήρωσε ο προπονητής του Πυθαγόρα Ηλίας Αναγνώστου ότι η ανταμοιβή του ερασιτέχνη  ποδοσφαιριστή είναι το χειροκρότημα.

 Η διαιτητική τριάδα   ήταν πάρα πολύ καλή  αποτελούνταν από τους Ιορδανίδη, Τσιμπρίδη και Παπαδάμ.

Οι ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με την παρουσία της φιλαρμονικής Καρλοβάσου και με τις ακαδημίες των ομάδων.

Επίσης  στον τελικό παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ Διακοσταμάτης και η αντιδήμαρχοι  Παπαγεωργίου , Σεβαστάκης και Καλατζής.
(Ρεπορτάζ Νίκου Οικονόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια :