- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Μεγάλη διάκριση για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πυθαγόρα Κοντακαιίκων

Δελτίο τύπου
Σημαντική διάκριση και μεγάλη αναγνώριση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Πυθαγόρα, αποτελεί η ένταξη της ακαδημία μας στη λίστα των 125 ποδοσφαιρικών σωματείων από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη-Εκπαίδευση-Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» του ¨ΟΠΑΠ ΑΕ¨ έως τις 30/06/2016.
Η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει επαρκή αριθμό πόντων και πρόκειται να συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, το οποίο στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA.
Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται τις ακαδημίες του Πυθαγόρα .
Το Δ.Σ 


Η επιστολή της ΟΠΑΠ ΑΕ
Αγαπητοί κύριοι-ες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής των ποδοσφαιρικών σωματείων στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη-Εκπαίδευση–Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» της ΟΠΑΠ Α.Ε. (εφεξής το «Πρόγραμμα») ολοκληρώθηκε.
Το σωματείο με την επωνυμία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», και αριθμό μητρώου «3007» (εφεξής το «Σωματείο»), το οποίο εκπροσωπείτε νόμιμα, σύμφωνα με τα καταστατικά έγγραφα του εν λόγω σωματείου, έχει συγκεντρώσει επαρκή αριθμό πόντων που το κατατάσσουν μέσα στη λίστα των ποδοσφαιρικών σωματείων που θα συμμετέχουν
στο Πρόγραμμα έως τις 30/06/2016.


http://www.sportsacademies.opap.gr/