- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Βόλεϊ ΑΟ Πολυκράτης: Διαμαρτυρία για τον τρόπο διεξαγωγής των play off Κορασίδων – Γυναικών !

Κύριε πρόεδρε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση για ακόμα μία φορά να διαμαρτυρηθούμε για την παράλογη στάση της Τ.Ε. Σάμου και συγκεκριμένα της προέδρου κας Λάνδρου Μελπομένης στον τρόπο διεξαγωγής των play off Κορασίδων – Γυναικών του Νομού μας .
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 4/3/2015 σε σύσκεψη που έγινε στο Καρλόβασι παρουσία εκπροσώπων των ομάδων η Τ.Ε. αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο τέλεσης των play off Κορασίδων – Γυναικών, κατόπιν πιέσεων θα έλεγα από τα παραβρισκόμενα σωματεία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεξαχθούν χρονικά και με βάσει τις Ειδικές Προκηρύξεις και τα δύο παραπάνω Πρωταθλήματα !!! Σε αυτό το σημείο να σας αναφέρουμε ότι κατά την έναρξη των Πρωταθλημάτων είχαμε αποφασίσει ομόφωνα όλα τα σωματεία να διεξαχθούν πρώτα τα play off Κορασίδων και αφού τελειώσουν να ξεκινήσουν τα play off Γυναικών. Αυτή την δέσμευση η Τ.Ε. την πήρε πίσω χωρίς να γνωρίζουμε το λόγω ! 

Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το δίκαιο αίτημα μας να αναβληθούν όλοι οι αγώνες μας λόγω της συμμετοχής αθλήτριας μας στην Εθνική Κορασίδων, αλλά εμείς είχαμε ενημερώσει για αυτά τα πιθανά προβλήματα εγκαίρως την κα πρόεδρο όπως και για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει, ώστε να είχαμε κάνει την σύσκεψη αυτή νωρίτερα, αλλά η Τ.Ε το απέφυγε ! Παρόλα αυτά θα θεωρούσαμε λογικό να τελείωναν όλοι οι αγώνες των play off Κορασίδων μέχρι τις 13/3/2015 και μετά εφόσον υπήρχε χρόνος να ξεκινούσαν τα play off Γυναικών που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αναβάλλονταν λόγω του αιτήματος μας, αλλά έτσι θα είχαμε ολοκληρώσει το Πρωτάθλημα Κορασίδων και θα εκκρεμούσε μόνο το Γυναικών. Έτσι τώρα έχουμε σε εκκρεμότητα και τα δύο Πρωταθλήματα. Κάτι τέτοιο ελπίζουμε να μην φέρει αναστάτωση στις επόμενες φάσεις των παραπάνω Πρωταθλημάτων. Επίσης θα θέλαμε να καταγγείλουμε την αυταρχική στάση της Τ.Ε. προς την ομάδα του Ίκαρου Ικαρίας ώστε θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 6/3/2015 (προθεσμία δύο ημερών) να έρθουν στην Σάμο να αγωνιστούν σε εξ αναβολής αγώνα εναντίον της ομάδας μας, διαφορετικά θα μηδενιστούν. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό από την ομάδα του Ικάρου διότι δεν υπήρχε ακτοπλοϊκή συγκοινωνία ώστε να έρθουν και φυσικά μηδενίστηκαν !!! Αναρωτιόμαστε γιατί δεν το είχε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις αλλά άφησε να χαθεί τόσος σημαντικός χρόνος ;
Ένα άλλο θέμα που θα θέλαμε να σας αναφέρουμε είναι το θέμα της διαιτησίας που χρίζει ιδιαίτερης σημασίας. Έχουμε αναφέρει στην Τ.Ε. με έγγραφο μας πως στα play off Γυναικών θα θέλαμε τουλάχιστον τους αγώνες της ομάδας μας, αν όχι όλους, να τους διευθύνουν κανονικοί διαιτητές και όχι της ειδικής κατηγορίας όπως γίνονταν μέχρι τώρα. Και ενώ στη Σάμο έχουμε δύο τουλάχιστον διαιτητές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις να διευθύνουν τέτοιους αγώνες και παρόλο που ανήκουν στον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, είναι μόνιμοι κάτοικοι Σάμου, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό και την επιμονή της προέδρου της Τ.Ε. να ορίζει τους συγκεκριμένους διαιτητές σε αγώνες για το Πρωτάθλημα Ανδρών και όχι στο Γυναικών !!! Σε ερώτηση μας προς την κα πρόεδρο γιατί δεν τους ορίζει και αναγκάζεται να βρίσκει διαιτητές από την ειδική κατηγορία πράγμα που είναι αντικανονικό, η απάντηση που πήραμε ήταν ότι ΄΄ δεν τους ορίζει διότι δεν σφυρίζουν στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα ΄΄ …..
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι παρεμβάσεις μας γίνονται για την πιο δίκαιη και ομαλή λειτουργία της Τ.Ε. και την ισοτιμία όλων των ομάδων στον νησί μας ! Σας στέλνουμε το email της Τ.Ε. και το έγγραφο μας προς αυτήν ώστε να έχετε μια πιο σαφή άποψη .
Με αθλητικούς χαιρετισμούς !

Δεν υπάρχουν σχόλια :