- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Β΄κατηγορία: ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή - ΑΣ Κέρκης 1-2

(Του Σταύρου Μακρή)
Μεγάλη νίκη πέτυχε η  ομάδα του Μαραθοκάμπου την Κυριακή το μεσημέρι στην έδρα της Ανατολής. Η νίκη αυτή   έφερε την ομάδα του  Κερκη σε θετική βαθμολόγια (+1) αφού είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -20.
      Στα αγωνίστηκα τώρα οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο η καθεμία. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κερκη είχε την κατοχή και κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 με τα γκολ του Ν. Μουκατζή  και  του Γ. Προσίλια στο 28΄ και  40΄ αντίστοιχα.  Στον δεύτερο ημίχρονο η ομάδα τις Ανατολής ήταν η απόλυτη κυρίαρχος με την ομάδα του Κερκη να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ του  σκορ.
Η Ανατολή κατάφερε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα να μειώσει σε 1-2.
   Η Ανατολή συνέχιζε να πιέζει για την ισοφαρίσει  χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς ο τερματοφύλακας του Κερκή  βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση πραγματοποιώντας καίριες και φοβερές επεμβάσεις.  Η μεγαλύτερη εξ αυτών στο 85 λεπτό  της αναμέτρησης όταν η ομάδα της Ανατολής κέρδισε πέναλτι το όποιο απέκρουσε  ο Μήνας Κιασσος χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του..

Δεν υπάρχουν σχόλια :