- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Βόλεϊ: Διαμαρτυρία ΑΟ Πολυκράτη για τον ορισμό του 3ου αγώνα για τα play off

Προς : Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Σάμου  
Κοιν. :  Ε.Ο.ΠΕ. Μ.Μ.Ε.
Κύρια  πρόεδρε, πριν λίγο με έκπληξη ενημερωθήκαμε από email σας για τον ορισμό του 3ου αγώνα για τα play off του  Πρωταθλήματος γυναικών ΑΟ Πολυκράτης – ΑΠΣ Ιωνικός για αύριο Σάββατο 4/4/2015 και ώρα 21:00 στο κλειστό Πυθαγορείου ! Να σας θυμίσουμε ότι ο αγώνας έχει αναβληθεί μετά από αίτημα μας λόγω συμμετοχής αθλήτριας μας, της Αιμιλιανού Ζωής, στην Εθνική Κορασίδων για τα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βάσει του Κανονισμού Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων που προβλέπει ανάλογο αίτημα !!!

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η παραπάνω αθλήτρια μας επιστρέφει στο νησί αύριο Σάββατο 4/4/2015 με πτήση από Αθήνα στις 13:30 περίπου, μετά από ένα ταξίδι το οποίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από Βουλγαρία στις 8:00 με λεωφορείο μέχρι την Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια με τρένο μέχρι την Αθήνα και χωρίς να ξεκουραστεί καθόλου, ούτε καν να έχουν περάσει τουλάχιστον 24 ώρες από την άφιξη της, μας ορίσατε τον παραπάνω αγώνα ο οποίος είναι αντικανονικός βάσει του Κανονισμού Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, ο οποίος γράφει ότι ο ορισμός θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεξαγωγή του ! Και το οξύμωρο είναι ότι δεν ερωτηθήκαμε καθόλου σαν σύλλογος για τον παραπάνω ορισμό ! Ο ορισμός αυτός μας προξενεί εντύπωση για τον τρόπο που διαχειριστήκατε το όλο θέμα εσείς προσωπικά και κατά πόσο αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα της κατάστασης, διότι το να έχουμε σαν νησί, αθλήτρια στην Εθνική, δεν είναι κάτι το σύνηθες ….

      Με την επιστολή μας αιτούμαστε αλλαγή ορισμού του παραπάνω αγώνα διότι διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να υποβάλουμε ένσταση για αντικανονικό ορισμό.

Με  αθλητικούς  χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια :