- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Σάμος Aegean Regatta 2015

Η Aegean Regatta 2015 ξεκίνησε  από τα Λιμνιά (Βολισσό) της Χίου στις 23 Αυγούστου.
Έφθασε στο Βαθύ της Σάμο την ίδια μέρα αργά το βράδυ. Την επομένη μέρα Δευτέρα 24 Αύγουστου ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΠΟΝΑΣ), ετοίμασαν ένα μεγάλο party με άφθονο Σαμιώτικο κρασί φαγητό, ενώ έδωσαν στα πληρώματα αναμνηστικά δώρα με προϊόντα του νησιού.
Επίσης 180 χορευτές από δεκαοκτώ πολιτιστικούς  συλλόγους του νησιού χόρεψαν το μεγάλο συρτάκι τη Σαμιώτισσα και τον Ικαριώτικο .  Το εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη της Σάμου.
Επίσης το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου και η COSMOTE πρόσφεραν στους μικρούς αθλητές του Ν.Ο.Σάμου. την εμπειρία της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με τη συμμετοχή του σε ιστιοπλοϊκή πλεύση με το σκάφος ΕΡΥΤΟΣ2 και κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο.
To Bαθύ της Σάμου αποχαιρέτησαν το πρωί της Τρίτης 25 Αυγούστου  τα σκάφη που μετέχουν στην Aegean Regatta και άνοιξαν τα πανιά τους για το Πυθαγόρειο, όπου έφτασαν  εντός της ημέρας διανύοντας 23 ναυτικά μίλια. Τη Πέμπτη 27 Αυγούστου τα σκάφη  αναχώρησαν για τους Λειψούς τελευταίο σκέλος του αγώνα.

Διοργανωτές της «Ρεγκάτας του Αιγαίου» είναι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές είναι οι όμιλοι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, Ι.Ο.Χίου και Ι.Ο.Μυτιλήνης, με συντονιστή τον Ν.Ο. Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :