- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ρεπορτάζ απο αγώνες α΄κατηγορίας


Πολυκράτης-Ένωση: 1-1
(του Νικ. Οικονόμου)
Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς τελείωσε  ισόπαλο 1-1 σε ένα παιγνίδι που τα είχε όλα γκολ, πέναλτι,  δοκάρια, αποβολές, τραυματισμούς, διαμαρτυρίες . Φάσεις και γκολ :
στο 9΄κόρνερ του Καρύδη κεφαλιά του Λάζη η μπάλα άουτ, στο 22΄φαουλ του Μπαλατσού η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λύκου ( στη φάση αυτή η Ένωση διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και ζήτησε γκολ), στο 30΄ο Θύμιος ανατρέπεται στην περιοχή ο διαιτητής δίνει πέναλτι το εκτελεί εύστοχα  ο Βούρος και κάνει το 0-1, στο 32΄ τραυματίζεται ο Χατζηκωσταντής και τη θέση του παίρνει ο Φραντζέσκου  .  Ο Πολυκράτης στο 42΄ ζήτησε πέναλτι  σε χέρι αμυντικού της Ένωσης μέσα στην περιοχή , στην επανάληψη και στο 48΄σουτ του Θύμιου άουτ , στο 55΄το σουτ του Γεωργιάδη απέκρουσε  ο  Θηριανός .
Η Ένωση στο 56΄έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Φραντζέσκου (μη  έχοντας άλλο ποδοσφαιριστή  γεννηθέντα το 1996 και  μεταγενέστερα).  Στο 62΄σουτ του Θύμιου άουτ , στο 68΄ σουτ του Λάζη άουτ , οι  γηπεδούχοι  ισοφάρισαν στο 75΄με κεφαλιά του Αναστασιάδη, στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με ἐννέα ποδοσφαιριστές  λόγω  αποβολής  του Σιαφίλιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα , στο παραπάνω λεπτό αποβλήθηκε από το πάγκο του Πολυκράτη ο αναπληρωματικός  ποδοσφαιριστής Καρνάς  γιατί πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο αντιπάλου , Στο 85΄σέντρα του Γεωργιάδη κεφαλιά Αναστασιάδη άουτ, στο 86΄ σουτ  Γεωργιάδη αποκρούει ο Θηριανός, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων   ο τερματοφύλακας της Ένωσης Θηριανός  κράτησε το 1-1 όταν σε δυνατό  σουτ του Λάζη   μέσα από την περιοχή  με υπερένταση πέταξε την μπάλα κόρνερ.
Πολυκράτης:( Γ. Αρχοντούλη ) Λύκος, Μανωλιός Κ, Τσούκας, Χλέκος, Αναστασιάδης, Σιδέρης,  Λιόγκας, Λάζη, Φλώρος Μανωλιός Γ., Γεωργιάδης, Καρύδης
Ένωση:( Στ.Κουλούρης ) Θηριανός , Χατζηπαναγιώτης, Χατζηκωνσταντής   ( 32΄ Φραντζέσκος )  ,  Παπαχρήστου,  Σιαφίλιος, Θύμιος (74΄Γρηγορίου) , Μπαλατσός, Τσεσμελής , Βούρος ( 57΄Φτενογιάννης)  , Γιαννούλης,

Ίκαρος- Διαγόρας - 2-1
(του Νικ. Οικονόμου)
Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μοιρασμένη την υπεροχή(από ένα ημίχρονο) νικητής αναδείχθηκε ο Ίκαρος που ήταν τυχερός και αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και είχε επίσης κάτω από τα δοκάρια του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα (Αγγέλικας) που κράτησε στο τέλος την νίκη για την ομάδα του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ίκαρος προηγήθηκε με 2-0 από πανομοιότυπες φάσεις αφού σε εκτέλεση κόρνερ του Περρή, οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας Καρούτσος Π. δεν έδιωξαν από την περιοχή τους και ο Τσαμπής από κοντά στο 7΄ έκανε το 1-0 . Στο 30΄η ίδια ακριβώς φάση με εκτέλεση κόρνερ και πάλι αδράνεια του Διαγόρα ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-0. Ο Τσαμπής παρά λίγο να γίνει το πρόσωπο της ημέρας, όταν σε στημένη φάση για τρίτη φορά στο 41΄, δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 3-0. Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας είχε την υπεροχή μείωσε στο 60΄σε 2-1 με εύστοχο (2 φορές), πέναλτυ του Τσεπέρκα, μετά από ανατροπή του Καψή μέσα στην περιοχή. Στην συνέχεια ο τερματοφύλακας του Ικάρου Αγγέλικας έσωσε τουλάχιστον 3 φορές την ομάδα του αποκρούοντας εντυπωσιακά σουτ των Τσεπέρκα, Καψή και Βρούλου κρατώντας την  νίκη για τον Ίκαρο και φυσικά χαρακτηρίζεται η  εμφάνισή του, σαν του καλύτερου παίχτη του αγώνα.  
Ίκαρος (Ξενάκης) :  Αγγέλικας, Πλούτης, Κουτσόγιαννος, Χατζηλάμπρου, Τσαμπής, Κοτσορές (Παράλαιμος), Πούλος, Τσαρνάς, Μανουσάκης, Περρής, Μπρατσής.
Διαγόρας (Κόχιλας) :Καρούτσος Π., Τσαπαλιάρης Σ., Καρίμαλης Γ. Παπαγγελής Η, Καρίμαλης Φ., Σκρίνος Α. (Καρίμαλης Α), Τσεπέρκας Γ., Τσαμουδάκης Σ, Καψής Α., Βρούλος Ν.(Καρίμαλης Μ), Τσαμουδάκης Λ.
..
.
Πυθαγόρας-Αρίσταρχος   6-3
του Κυρ. Αγγελέτου
Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό γήπεδο των Κοντακαίικων που ο Πυθαγόρας κέρδισε τον Αρίσταρχο με το αγγλικό σκορ του 6-3. Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν πώς μπήκαν 9 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49' σέντρα Βελάνη και ο Κοκκινάκης με σουτ κάνει το 1-0 και στο 51' ο Βέλάνης με πλάσε κάνει το 2-0 για τον Πυθαγόρα. Στο 55' ο Σιούλιας με πλασέ κάνει το 2-1 και στο 69' ο ίδιος παίκτης κάνει το 2-2 και το παιχνίδι παίρνει ΄΄φωτιά'' . Στο 73'ο Κάρσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 2-3. Στο 77' έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα  έγινε ένα φάουλ στην περιοχή του Μακρή ο διαιτητής δίνει πέναλτι όμως ο Αρίσταρχος όπως και πολύς  κόσμος που ήταν στο γήπεδο δεν κατάλαβαν αν ήταν μέσα στην περιοχή ή όχι λόγω που η γραμμή της περιοχής δεν ήταν διακριτή, τελικά το πέναλτι εκτελέστηκε και 3-3. Στο 87' σέντρα Βελάνη σουτ Κοκκινάκη και 4-3 και στο 90' ο Ευαγγέλου με δυνατό σουτ κάνει το 5-3 και στις καθυστερήσεις ο νεαρός Ευγενικός κάνει το τελικό 6-3.Τέλος θέλω να εκφράσω πως αυτή η κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο των Κοντακαιίκων είναι απαράδεκτη και πως κάποια στιγμή πρέπει ο δήμος να κάνει κάτι για αυτό και οι κύριοι του Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ να κάνουν κάτι για τα στάδια της Σάμου γιατί μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα .
Πυθαγόρας :(Αναγνώστου)  Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Ευγενικός, Σανίτσας, Μανιτσούδης, Βαγιανός, Καριωτάκης, Ευαγγέλου, Βελάνης, Κατσίκας, Κοκκινάκης.
Αρίσταρχος :(Γαλανής) Μακρής, Γαλανής, Σαχέι, Μονάντερος, Μόρτος, Ηλιάδης, Σούλιας, Κότσιαρης, Κουρλετάκης, Κάρσας, Μιχελιός.

Πυθαγόρας-Αρίσταρχος 6-3
Ρεπορτάζ απο το  www.pythagorasfc.blogspot.gr
 ΕΔΩ
 
Καρλόβασι-Λαίλαπας : 7-0   
του Κυρ. Αγγελέτου
Το Καρλόβασι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επιβλήθηκε του Λαίλαπα με σκορ 7-0. Τα γκολ  πέτυχαν από δύο ο Πλατίγκος και ο Τζιομπάι και από ένα ο Ντάγιας , Σπάρταλης, Κουφογιάννης,. Για τον Λαίλαπα που προσπάθησε ο καλύτερος παίκτης του ήταν ο τερματοφύλακας ΄Ιβρος που έσωσε πάρα πολλά γκολ. Στο 65' ο Σπάγος του Λαίλαπα δέχεται δεύτερη κίτρινη  και αποβλήθηκε .
Καρλόβασι: Καλατζής, Μελενικιώτης, Μαρνέζος, Τσιτσικλής, Κοντάρας, Ντάγια, Τζιομπάι, Καραμαρούδης, Κουφογιάννης, Σπάρταλης, Πλατίγκος
Λαίλαπας:  Ίβρος, Σμυρλάκης, Βακιάρος, Δήμας, Αποστόλου, Σπάγος, Φάλαρης, Κουλούρης, Σταύρου, Λιόγκας,  Βαρελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :