- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ρεπορτάζ απο αγώνες Β΄κατηγορίας


Α.Ο. ΣΑΜΟΥ - ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ 7-2
Το 3Χ3 έκανε ο ΑΟΣ και συνεχίζει τη καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες στο κέντρο , με τον ΑΟΣ να έχει την υπεροχή και να δημιουργεί συνεχώς φάσεις. Για ακόμα μία φορά όμως παρουσιάσε τα γνωστά αμυντικά προβλήματα και στις ελάχιστες επισκέψεις του Κέρκη στη περιοχή δέχτηκε 2 γκόλ έπειτα από λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακα. Γεγονός που προβληματίζει καθώς ακολουθούν 2 επικίνδυνες αγωνιστικές  στην έδρα των Σπαθαραίων και του Αγ. Αθανάσιου αντίστοιχα.

 Σύνθεση ΑΟΣ: Παυλής, Χουσάς, Κοκκινόπουλος, Μούχα, Κοιμτζής, Λαθουράς(Πασχάλης), Πολυέζος, Τσαλίλης(Νοταράς Γ.), Κοράκης(Μαργαρώνης), Χ''παύλου, Γεροντής.
Αναπληρωματικοί : Ελευθερόγλου, Κτίστου, Νοταράς Γ. , Νοταράς Σ., Μαργαρώνης, Πασχάλης, Ροκάι 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1'  Σέντρα απο δεξιά του Κοράκη , ο Τσαλίλης το 1-0   
5΄ Κίτρινη για το 6 του Κέρκη
18' Κίτρινη για τον Γεροντή του ΑΟΣ
19' Κίτρινη για το 14 του Κέρκη
22' Απευθείας φάουλ του Πολυέζου το 2-0
25' Κίτρινη για τον Κοράκη του ΑΟΣ
30' Μειώνει ο Κέρκης σε 2-1
31' Αλλαγή για τον ΑΟΣ ,Μαργαρώνης αντί Κοράκη
34' Κόρνερ για τον ΑΟΣ με τον Χατζηπαύλου , ο Γεροντής το 3-1
36' Ωραία πάσα του Γεροντή στη πλάτη της άμυνας, ο Τσαλίλης με πλασε το 4-1
45' Κίτρινη για τον τερματοφύλακα του Κέρκη
47' Το 5-1 για τον ΑΟΣ με τον Γεροντή
58' Το 6-1 πάλι ο διακριθέντας Γεροντής
61' Αλλαγή για τον ΑΟΣ , Νοταράς Γ. αντί Τσαλίλη
66' Το 7-1 για τον ΑΟΣ πάλι με τον Γεροντή
68' Αλλαγή για τον ΑΟΣ Πασχάλης αντί Λαθουρά
69' Γκόλ για τον Κέρκη 7-2
71' Δοκάρι για τον ΑΟΣ με τον Μαργαρώνη
82' Κίτρινη για το 5 του Κέρκη



Άγ. Αθανάσιος - Σπαθαραίοι : 0-1
του Κυρ. Αγγελέτου
Σ΄ ένα παιχνίδι που ο Άγιος Αθανάσιος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ δεν μπόρεσε τελικά να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχασε από την αξιόμαχη ομάδα των Σπαθαραίων με 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα το έβαλε ο Κριτικός στο 53' με πλασέ ,οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στο 55' και στο 81' με σουτ του Μαρτσικουρλή και του Ιατρόπουλου αντίστοιχα. Στο τέλος του αγώνα ο γενικός αρχηγός του Αγίου Αθανασίου μας δήλωσε ότι  : Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά πιστεύω πως η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερη για μας.
Άγιος Αθανάσιος(Λατσάρας Σ.) : Μουρίκης, Τέγος ,Βρακάι ,Στασινής, Γιασκουλίδης, Κουκουβλής ,Καπάνταης, Τασόπουλος,, Μαρτζικουρλής ,Ιατρόπουλος, Μπουσάτι.
Σπαθαραίοι (Κάρνος Β.): Βασίλενας,Κονταξής ,Κοτόρρι, Αποστόλου ,Χατζηκυριάκος, Γεωργιάδης, Σαρρηγεωργίου, Αποστόλου ,Κριτικός, Χιμπράκος, Μαρκάι.

Φοιτητές-Κεραυνός πλατάνου: 2-1
του Κυρ. Αγγελέτου
Μεγάλη νίκη για την ομάδα των φοιτητών που για ακόμα ένα παιχνίδι έπαιξαν με δέκα παίκτες και κέρδισαν την ομάδα του Κεραυνού Πλατάνου με σκορ 2-1.Στο 40' ατομική ενέργεια Μοσχογιάννη σουτ έξω από την μικρή περιοχή και 1-0 για τον Πλάτανο, Στο 45' ο Γεροντής  με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 57' σέντρα Γεροντή κεφαλιά Τσακίρη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ ,όλα έδειχναν πώς   το 1-1 θα είναι τελικό αποτέλεσμα αλλά ο Μάνθος στις καθυστερήσεις του αγώνα με σπουδαία ατομική ενέργεια περνάει των τερματοφύλακα Στεφανίδη και κάνει το τελικό 2-1 και δίνει την λύτρωση στους περίπου τριάκοσους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο Καρλοβάσου. Στο 78' ο Μοσχογιάννης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη από τον Πλάτανο και στο 80' αποβάλλεται ο Γούλας από τους Φοιτητές με δεύτερη κίτρινη.
Φοιτητές:   Κατσουρίνης, Γούλας, Κουρκουμέλης, Γεροντής, Τσιρίγκας, Κλιάρης Α., Κλιάρης Ε., Τρίψας, Τσακίρης, Περβολαράκης.
Κεραυνός Πλατάνου:  Στεφανίδης, Μουλασιώτης, Τσεσμελής, Μπεάι, Κοτζαμάνης, Αποστόλου, Κυριαζής, Κάβουρας, Μόρος, Μοσχογιάννης, Γιάννναρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :