- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

,,,,,

Διαγόρας – Πυθαγόρας : 1-1
Ένα πραγματικό ντέρμπυ ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Πυθαγόρα στο γήπεδο των Ραχών στην Ικαρία. Οι φιλοξενούμενοι πιο πλήρεις και πιο έτοιμοι κράτησαν μακριά τους επιθετικούς του Διαγόρα και όποτε έβρισκαν ευκαιρία, ήταν πολύ απειλητικοί στην κόντρα. Τo ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ με τον Πυθαγόρα καλύτερο στα σημεία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντεπιθέσεις του Πυθαγόρα ήταν πιο συχνές και στο 60΄ προηγήθηκαν στο σκορ με ωραία κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Ευαγγέλου. Ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει σπασμωδικά αλλά περισσότερες πιθανότητες για γκολ είχαν οι αντεπιθέσεις φωτιά του Πυθαγόρα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στους φιλοξενούμενους, ο Τσεπέρκας του Διαγόρα στις καθυστερήσεις,  σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας με εντυπωσιακή βουτιά απέκρουσε στη γωνία, και στην επαναφορά ο Α. Καψής με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1. Μία ακόμη καλή φάση καταγράφηκε στο ενεργητικό του Διαγόρα, όταν στο 68΄δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ του Καψή, βρήκε τα χέρια του Σκουδριανού και το οριζόντιο δοκάρι.
Διαγόρας:  Καρούτσος Π., Τσαπαλιάρης Σ., Καρούτσος Γ. (Καρίμαλης Α.)Κουτσός (Καρίμαλης Γ.), Καρούτσος Α. (Λομβαρδάς), Καρίμαλης Φ., Τσεπέρκας Γ., Τσαμουδάκης Σ, Καψής Α., Βρούλος Λ., Τσαμουδάκης Λ.
Πυθαγόρας : Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου, Σαδίστας Θ, Μανιτσούδης, Βελάνης Π (Βελωνάκης), Κατσικάς (Κοκινάκης), Ευγενικός, Βελάνης Σ., Ευαγγέλου, Καρυωτάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :