- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αρίσταρχος – ΑΕ Βαθ. Πα/κου: 1-3

Αρίσταρχος – ΑΕ Βαθ. Πα/κου: 1-3
Καλό παιγνίδι από δυο δυνατές ομάδες καλύτερη η Ένωση  που δίκαια πήρε τη νίκη.
Φάσεις και γκολ:   οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5΄με γκολ που πέτυχε ο Κότσιαρης ,  στο 32΄ η Ένωση έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση  αλλά το πλασέ του Θύμιου σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αριστάρχου  Μακρή έστειλε την μπάλα άουτ την ίδια τύχη είχε και  η κεφαλιά του Γιαννούλη στο 34΄.  Ο Αρίσταρχος απείλησε στο 36΄με σουτ του Κότσιαρη  η μπάλα έφυγε άουτ,  στο 40΄σε επέλαση του Μούτσου από αριστερά πλάσαρε τον Μακρή  αυτός  απόκρουσε  ενστικτωδώς  χωρίς η μπάλα να φύγει από την περιοχή εκεί  μετά από  αλλεπάλληλα σουτ των επιθετικών της Ένωσης απομάκρυναν οι αμυντικοί σε πλάγιο . Το 1-1 έκανε ο Θύμιος στο 44΄με πλασέ, σκορ ημίχρονου . Στην επανάληψη στο 53΄σεντρα του Γιαννούλη  τακουνάκι του  Θύμιου η μπάλα άουτ , στο 57΄σουτ του Βούρου  άουτ , το  1-2 έκανε ο Τσεσμελής στο 67΄με κεφαλιά, το σουτ του Βούρου στο 70΄σταμάτησε στο δοκάρι του Μακρή , στο 71΄η Ένωση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μούτσου με απευθείας κόκκινη κάρτα  (έβρισε αντίπαλο) .Ο Γιαννούλης στο 75΄με σουτ έκανε το τελικό  1-3, στο 90΄ το  σουτ του Παπαχρήστου  σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αρίσταρχου.
Αρίσταρχος: Μακρής, Γαλανής, Μιχελιός , Μονάντερος, Μόρτος, Ηλιάδης, Σούλιας, Παρασκευόπουλος  Κότσιαρης , Κάρσας,   Μπακόλας.
Ένωση: Θυριανός , Χατζηκωνσταντή, Χατζηπαναγιώτης, Παπαχρήστου, Σεβαστάκης, Σιαφίλιος, Θύμιος, Μούτσος, Τσεσμελής, Βούρος, Γιαννούλης.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :