- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κεραυνός Πλατάνου- ΑΟ Σάμου: 4-8


Χόρτασαν γκολ  όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Κοντακαιΐκων το απόγευμα της Κυριακής.
Με τον ΑΟ Σάμου να   πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη σε  ισάριθμα  παιγνίδια  κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση με  πολλά γκολ  . Ο Κεραυνός Πλατάνου αιφνιδιάστηκε  και βρέθηκε  πριν καν συμπληρωθεί το  πρώτο εικοσάλεπτο  πίσω στο σκορ και μάλιστα με τέσσερα γκολ. Στο 1΄ο Τσαλίλης  με κεφαλιά άνοιξε  το σκορ, τρία λεπτά αργότερα  ο Λαθουράς με  σουτ  διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του, το 0-3 έκανε ο Γεροντής  στο 13΄ και ο Κοράκης στο 19΄το 0-4. Ο Πλάτανος  μείωσε  στο  27΄ σε 1-4 με τον Μόρο. Το 1-5 έκανε ο Γεροντής στο 35΄ σκορ ημιχρόνου . Στην επανάληψη ο Κεραυνός προσπάθησε να μπει στο παιγνίδι πετυχαίνοντας δυο γκολ στο  53' με πέναλτι ο Μόρος  μείωσε σε   2-5  και στο 59' ο ίδιος ποδοσφαιριστής και πάλι   με πέναλτι μειώνει ακόμα περισσότερο σε  3-5. Το  3-6 έκανε ο Νοταράς στο 65΄με  πέναλτι, o X''παύλου στο   79' έκανε το   3-7. Στο 86' ο Μόρος   4-7 ( τέταρτο προσωπικό γκολ )  το σκορ έκλεισε ο 89' ο Μαργαρώνης  διαμορφώνοντας το τελικό 4-8.
Κεραυνός Πλατάνου: Παπαδόπουλος, Γαϊτάνος, Τσεσμελής, Μόρος Θ., Αποστόλου, Χιώτης, Μουλατσιώτης, Κάβουρας, Μόρος Ν., Μοσχογιάννης, Γιάνναρος

ΑΟ Σάμου: Παυλής, Χουσάς, Χ''μιχάλης, Μούχα, Κοιμτζής, Λαθουράς, Πολυέζος, Τσαλίλης(Μαργαρώνης), Κοράκης(Κτίστου), Χ''παύλου, Γεροντής(Νοταράς).
Στο νεογέννητο γιο του  αφιέρωσε τα γκολ  ο σκόρερ  των τεσσάρων τερμάτων  του Πλατάνου Νίκος Μόρος .  Το samossport  του εύχεται να του ζήση.
Νικ. Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια :