- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μεσαριά-Α.Ε Καρλόβασι: 0-1-Σχ.θετ.Επιστημών-Φοίνικας: 1-0 του Κυριάκου Αγγελέτου

Μεσαριά-Α.Ε Καρλόβασι: 0-1
του Κυριάκου Αγγελέτου
Σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι το Καρλόβασι κατάφερα να περάσει με σκορ 1-0 από την έδρα τις Μεσαριάς με το χρυσό γκολ να το πετυχαίνει ο Καραμαρούδης στο 88' κάνοντας για την φιλοξενούμενη ομάδα το 2 στα 2 και όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος, από την άλλη πλευρά η Μεσαριά προσπάθησε αρκετά δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Μεσαριά :Χλαχλάς, Τσαντές, Φουντούλης, Ευστρατουδάκης, Τέφας, Μαυρογεώργης, Μουλάς, Κατσιώνης,Φουντούλης, Χατζηβασιλίου, Τσαπαλιάρης.
Α.Ε Καρλόβασι: ( Λατσάρας ΣΤ.) Καλατζής, Ζορμπάς,Τσιτσεκλής, Κοντάρας, Κατσιλιέρης, Αθανασίου, Μαρτζάβας, Καραμαρούδης, Ντάγια, Πλατίγκος, Κατσιάννης Α.
Σχ.θετ.Επιστημών-Φοίνικας:  1-0
του Κυριάκου Αγγελέτου
Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του πανεπιστημίου παρότι έπαιξε για ακόμα ένα παιχνίδι με δέκα παίκτες (πρέπει να έχει στην βασική εντεκάδα έναν παίκτη που να έχει γεννηθεί το 1996) κέρδισε την ομάδα του Φοίνικα με σκορ 1-0. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν αλλά τις εντυπώσεις τις έκλεψε το πανεπιστήμιο. Στο 25' ατομική ενέργεια Κλιάρη σουτ και 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και στο 30' η μεγάλη ευκαιρία για τον Φοίνικα με τον Τσιτσινάκη στην εκτέλεση φάουλ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά  ο Ανδρεάδης μπλοκάρει.
Σχ.Θετ.Επιστημών : Ανδρεάδης, Δήμος (45'Μάνθος), Κουρκουμέλης, Γεροντής, Τσιρίγκας(89' Κατσουρίνης) ,Κλιάρης Δ, Κλιάρης Ε, Τρίψας, Τσακίρης, Περβολαράκης.
Φοίνικας:  Τσαλούκος, Κόκκαλης, Κυριάκος, Κιαμούρης (53'Σακλάς), Κωσταντινίδης, Τσιρίγος,Τσιτσινάκης,Καραμηνάς ,Κουτράκης, Στεφανίδης (77' Στάντζος),Καραανδρέας.

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια :