- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κουρσάρος-Καρλόβασι: 1-1

Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε για την ομάδα του Κουρσάρου όπως  μας δήλωσε και ο πρόεδρος του Κουρσάρου Κ.Γλαρός για την κατασκευή αυτού του γηπέδου μέσω του προγράμματος Θησέας και την συμμετοχή του δήμου κατά 15%. Τα εγκαίνια του γηπέδου δεν έγιναν διότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στην παραλαβή του έργου αλλά το γεγονός είναι πως όλο το νησί είναι ευτυχισμένο για την κατασκευή αυτού του πολύ ωραίου αγωνιστικού χώρου. Στο παιχνίδι λοιπόν η ομάδα του Κουρσάρου ήταν δυναμική προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ παίζοντας με αντεπιθέσεις ,από την άλλη πλευρά η ομάδα του Καρλοβάσου δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε   ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59' ύστερα από λάθος της άμυνας λίγο πάνω από την μικρή περιοχή ο αμυντικός του Καρλοβάσου δίνει την μπάλα στον επιθετικό του Κουρσάρου Μαρκάκη και εκείνος με ωραίο σουτ ¨"κρέμασε" υποδειγματικά τον Καλατζή κάνοντας το Κουρσάρος -Καρλόβασι 1-0.Στην συνέχεια το Καρλόβασι πίεσε και στο 75' ο Καραμαρούδης σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής γράφοντας το τελικό 1-1.Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά για να πάρουν το τρίποντο αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν κάποιο άλλο τέρμα απέναντι στην δεμένη άμυνα του Κουρσάρου.
 Κουρσάρος :Μαρκάκης,Παιδιάς,Σκλάβος,Διαμαντίδης,Μαούνης,Σκλάβος,Γλάρος,Φλιτζάνης.Μαρκάκης(72'Κάρλας),Φλυτζάνης,Μύτικας(82' Βαρθάλης).
Καρλόβασι: Καλατζής, Ζορμπάς, Τσιτσικλής(89' Στασινής), Τσακανιάς(61'Παλάτζας) ,Κοντάρας(74'Μόρτζος), Καραμαρούδης, Τζιομπάι, Κουφογιάννης, Πλατίγκος,Σπάρταλης,  Κατσιάνης.  (Ρπεπορτάζ Κυρ Αγγελέτου)









 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :