- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πολυκράτης – Μίλωνας: 70-69 www.samossport.blogspot.gr

Συγκλονιστικός αγώνας έγινε στο Πυθαγόρειο με την  ομάδα του Πολυκράτη να  αντέχει στην πίεση που της άσκησαν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά και με καλάθι του Καποτά (φόλοου) στη λήξη της αναμέτρησης πήραν τη νίκη με 70-69 παραμένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή του 2ου ομίλου του Νότου.  Η ομάδα του Πολυκράτη έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και είχε φτάσει τη διαφορά στους 15 πόντους στο 28΄30’’  και στο  36΄10’’ οι φιλοξενούμενοι κάλυψαν τη διαφορά  και μείωσαν στο πόντο  με 58-57,  και μέσα σε ένα λεπτό έκανε το σκορ 58-62. Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι τέλους  με τον  Αντωνούσο στα τελευταία  7΄΄  να  κερδίζει  φάουλ και δυο βολές  ενώ το σκορ ήταν 67-69, ευστόχησε  στη πρώτη  κάνοντας  το  68-69 , χάνει τη δεύτερη αλλά στο  ριμπάουντ κέρδισε τζάμπολ, με την κατοχή για την ομάδα του.  Στα τελευταία δεύτερα ο Καραντανάς χάνει το λέει απ αλλά εκεί ήταν ο Καποτάς και  με φόλοου στα 2”  σημειώσει το νικητήριο καλάθι διαγράφοντας το  τελικό 70-69.   Η ομάδα του Πυθαγορείου συνδύασε  τη νίκη της  με μία πολύ σημαντική μέρα για τη Σάμο, καθώς την Κυριακή 11/11/2012  συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ένωση της Σάμου  με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Τα δεκάλεπτα: 21-14, 37-27, 54-42, 70-69
Πολυκράτης(Θάνος): Αντωνούσος 1, Συμαντήρας, Καρτσωνάκης 8 (2),  Τοπουζίδης 11 (1), Καποτάς 11 (1), Περρωτής 21 (1), Λαγουδάκης 5 (1), Ράλλης 13 (1), Καραντανάς, Τσαρδούλιας.
Μίλωνας (Πανούλιας): Οικονομόπουλος 2, Μπίκας 10, Αντωνόπουλος 1, Μέντζος 4, Καράλης 12 (3), Βουρλίτης 22 (2), Παπανικολόπουλος 3, Σουλινάρης, Κακλαμανάκης 7 (1), Κρασσόπουλος 8

Να σημειώσουμε στο τέλος  του αγώνα και μετά από κάποιες λογομαχίες παίχτης της φιλοξενούμενης ομάδας χτύπησε με κουτουλιά τον προπονητή του Πολυκράτη εκεί ξεκίνησε σύρραξη αλλά με την παρέμβαση τον ψυχραιμότερων το επεισόδιο έλαβε τέλος . Για την ανακοίνωση του Μίλωνα θέλω να αναφέρω ότι είναι υπερβολική δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα .  Δεν έγραψαν για τις χειρονομίες που έκαναν στις γυναίκες που ήταν στο κλειστό . Ο προπονητής του Μίλωνα που προσπάθησε να μπει μέσα στο γήπεδο όταν η γηπεδούχος ομάδα έκανε χαιρετισμό στους  φιλάθλους και τα υβριστικά  λόγια για το νησί . Στο λεωφορείο προκαλούσαν το κόσμο και αλλά πολλά, αυτά  για αποκατάσταση της αλήθειας . Καταδικάζω τα όποια επεισόδια απ όπου και αν προέρχονται  αν χρειαστεί  θα επανέρθω και με στοιχεία .
 Νικ. Οικονόμου www.samossport.blogspot.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια :