- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ρεπορτάζ αγώνων Κυπέλλου

ΑΟ Σάμου- ΑΨΕΣ Πυθαγόρας 0-1
Mε γκολ που πέτυχε ο Σαράντου στο 70΄ Ο Πυθαγόρας πήρε τη νίκη  πρόκριση από τον ΑΟ Σάμου για τα   ημιτελικά του θεσμού  εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα  Μεσαριά – Διαγόρα  στην Ικαρία.

ΑΟ Σάμου:  Μουτζούρης, Σαχινόγλου, Πολυέζος, Καμπουράκης, Μούχα , Σκαπέτης, Καρύδης, Χατζηθεοδωρίδης,  Βαγιανός , Μαργαρώνης, Χατζηπαύλου .
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας:  Σκουδριάνος, Πατακιούτης,   Μαστρογιάννης , Σαπουνάς, Ιωαννίδης, Κουκουβλής,   Σαράντου, Ευαγγέλου , Κατσίκας, Κάρσας, Τσεβάς.
Διαιτητές:  Τσιμπρίδης , Ρίγλη , Καζόγλου.   ΦΩΤΟ ΕΔΩ 

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού- ΑΟ Πολυκράτης 1-4
Πολύ δυνατό παιγνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες , με τον Πολυκράτη να παίρνει μια θριαμβευτική νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα  πετυχαίνοντας από το 79΄μέχρι το τέλος  του αγώνα τρία γκολ .

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 6΄είχε δοκάρι . Ο Πολυκράτης ισορρόπησε το παιγνίδι  και ανέλαβε την  πρωτοβουλία των κινήσεων η υπεροχή  του μετατράπηκε σε γκολ στο 25΄με τον  Γεωργιάδη, η Ένωση πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79΄ με τον Αναστασίου , στο 83΄ο Αναστασιάδης  έκανε το 1-2 ένα λεπτό αργότερα ο Γεωργιάδης  το 1-3 και στο 89΄ ο Λιόγκας το 1-4 ο Πολυκράτης στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Καρλοβάσου  στο στάδιο Καρλοβάσου .
ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού(Κουλούρης): Θηριανός, Σκέυης  , Σιγανός ,  Σιαφίλιος,  Σεβαστάκης, Μούτσος , Αξιώτης,  Γρυπαίος,  Τσεσμελής, Μπαλατσός, Αναστασίου.
ΑΟ Πολυκράτης (Αρχοντούλης) :Λύκος, Τζιώτης, Τσούκας,  Αναστασιάδης, Χατζηλαγός,  , Κακάνης,  Θύμιος,  Κυπραίος, Γεωργιάδης, , Λιόγκας, Κυριαζής.
Διαιτητές:  Κατόπης, Μπέσιακας , Παπαδαμ  ΦΩΤΟ ΕΔΩ 


Μεσαριά-Ίκαρος 1-0
Έπειτα από ενάμιση χρόνο περίπου έγινε το Σάββατο 17/1 στο γήπεδο του Άγιου Κηρύκου επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου.
Για τον θεσμό του κυπέλλου Σάμου η Μεσαριά(τυπικά γηπεδούχος) υποδέχτηκε τον Ίκαρο σε ένα ματς που είχε καλό ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν ικανοποιητικό αν λάβουμε υπόψη και την αγωνιστική απραξία.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 15 ο Σιναγρίδης με κοντινό πλασέ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα του Ίκαρου.
Πίεσε στη συνέχεια ο Ίκαρος για την ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας της Μεσαριάς ήταν σε πολύ καλή μέρα και με εκπληκτικές αποκρούσεις(κατέβασμα ρολών) κράτησε το μηδέν και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.Συγκεκριμένα σε τρείς απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Περρή, ο Τσαντές πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις καθώς και σε δυνατό σουτ του Τσαρνά έξω από την περιοχή που είχε περιορισμένη ορατότητα. Επίσης σταμάτησε σε ένα πλάγιο τετ-α-τετ τον Πετσέτα και έκανε την απόκρουσή του αγώνα όταν μετά από την απόκρουση του σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετσέτα, απέκρουσε εξ επαφής και σουτ του Κατσαρδή. Μεγάλη ευκαιρία έχασε για τον Ίκαρο και ο Πούλος όταν πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.
Και η Μεσαριά είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ και ο Σιναγρίδης να γίνει ο ήρωας του αγώνα αφού σε δύο περιπτώσεις πλάσαρε τον Κουλουμπή και είδε την Μπάλα την πρώτη φορά να την μπλοκάρει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ίκαρου και την άλλη να σταματάει από το οριζόντιο δοκάρι. Επίσης είχε και ένα πολύ καλό σουτ του Φιλιππίδη που απέκρουσε δύσκολα ο Κουλουμπής.
Πολύ καλός ο διαιτητής Ιορδανίδης Γ. και οι βοηθοί του Βαρβατές Γ. και Σκουδριανός Δ. Φωτο ΕΔΩ

Κουρσάρος-Διαγόρας 1-4
Στον δεύτερο αγώνα κυπέλλου του ομίλου Ικαρίας-Φούρνων που έγινε κι αυτός στον Άγιο Κήρυκο (είναι το μοναδικό γήπεδο που έχει πάρει άδεια διεξαγωγής αγώνων μέχρι τώρα) την Κυριακή 18/1 ο τυπικά γηπεδούχος Κουρσάρος γνώρισε την ήττα από τον Διαγόρα με σκορ 1-4.
Ο αγώνας σε όλη του την διάρκεια είχε πολύ καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες παρουσίασαν πλούσιο θέαμα.
Η ομάδα των Φούρνων άνοιξε πρώτη το σκορ στο 15 με μια γρήγορη αντεπίθεση και ωραίο σουτ από τον Σκλάβο.
Γρήγορη ήταν η αντίδραση του Διαγόρα που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20 με πλασέ του Τσαμουδάκη.
Ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ έκανε την ανατροπή στο 25 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.
Συγκεκριμένα στο 66 ο Κουκής με προβολή έκανε το 1-3 και το σκορ έκλεισε στο 79 ο Τσεπέρκας έπειτα από ομαδική προσπάθεια και ωραίο συνδυασμό με τους συμπαίκτες του.
Και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ και να έχουμε μεγαλύτερο σκορ.
Πολύ καλός η διαιτησία των Ιορδανίδη, Βαρβατέ και Σκουδριανού.
Φωτο ΕΔΩ
 (Ρεπορτάζ και φωτο από τα παιγνίδια της Ικαρίας είναι  από το Sporikaria Plus)

Δεν υπάρχουν σχόλια :